Paremman palvelun puolesta.

 

Tilaa Oma Putkimies Espoossa - säästä aikaa ja rahaa

Vesijohtoliike J. Laitisen taloyhtiöille suunnattu Oma Putkimies -palvelu pyrkii järjestämään asiakasyhtiöiden putkitöihin, -huoltoon ja ennakointiin liittyvät toimet niin, että loppuasiakas saa selviä säästöjä niin rahallisesti kuin ajallisestikin.

Jokaiselle taloyhtiölle räätälöidään oma hinnasto alkukartoituksen mukaisesti ja nimetään oma putkimies, jolloin sama henkilö saapuu aina paikalle. Tutun putkimiehen kanssa on helppo asioida ja työt sujuvat nopeasti asentajan tuntiessa kohteen.

Oma Putkimies auttaa myös

Ainutlaatuinen Oma Putkimies -palvelumme voi tulla tarpeelliseksi erityisesti pienemmillä taloyhtiöllä, joilla ei välttämättä ole omaa huoltoyhtiötä. Sopimusasiakkaat voivat hyödyntää myös tuhansien kohteiden kokemuksella töitään tekeviä asentajia ja työnjohdon ammattitaitoa erilaisissa neuvonta- ja konsultointitehtävissä.

Lue lisää taloyhtiöille suunnatusta Oma Putkimies -palvelusta.

Putkimies myös yksityisille asiakkaille

Vaikka Oma Putkimies -palvelumme on räätälöity taloyhtiöille, palvelemme luotettavasti myös huoltoliikkeitä, liike- ja teollisuuskiinteistöjä ja yksityisiäkin asiakkaita. Huoltopäivystyksemme palvelee 24 tuntia vuorokaudessa. Ota yhteyttä meihin, niin putkimies lähtee Espoossa kohteeseen alta aikayksikön!