Paremman palvelun puolesta.

 

Vesijohtoliike J. Laitinen Oy liittynyt QMG Partnersin verkostoon

7.10.2016

Vesijohtoliike J. Laitinen Oy on liittynyt QMG Partnersin talotekniikkapalveluverkostoon, josta tulee yrityksen vähemmistöomistaja 20 % osuudella. Liittyminen tuo meille laajemman palveluvalikoiman. Muutos ei vaikuta asiakassuhteisiin tai henkilöstön ja kumppaneiden asemaan.

QMG Partners rakentaa osakkuusyhtiöiden verkostoa, joka tarjoaa kiinteistöjen omistajille ja käyttäjille laajaa valikoimaa talotekniikan palveluita eli sähkö-, LV-, IV-, kylmätekniikka-, rakennusautomaatio-, sprinklerihuolto-, energiatehokkuus- ja turvatekniikkapalveluita.

Vesijohtoliike J. Laitisesta tulee verkoston LVI-palveluiden ydin pääkaupunkiseudulla. Jatkamme myös Oma Putkimies –palvelun kehittämistä ja tarjoamista asiakkaillemme.

QMG Partners on aiemmin tänä vuonna hankkinut vähemmistöosuudet Sähkösalpa Oy:stä ja JT-Sähkötekniikka Oy:stä.

Laajempi palveluvalikoima ja lisää virtaa kasvun jatkamiseen

Liittyminen QMG Partnersiin  tarkoittaa meille pääsemme myös tarjoamaan laajempia talotekniikan palveluita omille asiakkaillemme. Samalla henkilöstömme ammatilliset kehitysmahdollisuudet laajenevat.

Kasvu ja osaamisen kehittäminen on tärkeää, koska kiinteistökanta kasvaa ja monipuolistuu. Talotekniikan merkitys vahvistuu, kun kiinteistöautomaatio yleistyy ja energiatehokkuuden vaatimukset tiukkenevat. Osana QMG Partnersin verkostoa voimme keskittyä erikoisosaamiseemme ja samalla tarjota asiakkaillemme talotekniikan kokonaispalveluita.

QMG on suomalainen talotekniikkayritys

QMG Partners on talotekniikan huoltopalveluyritys, jonka pääomistaja on suomalainen talotekniikkakonserni Quattro Mikenti Group. Konsernin lisäksi omistajina ovat hallituksen puheenjohtaja Erkki Stenberg ja toimitusjohtaja Timo Kostiainen, jotka molemmat ovat tehneet pitkän uran talotekniikka-alalla. Vuonna 2016 QMG Partners tähtää yhteenlaskettuun 15 miljoonan euron liikevaihtoon.

Quattro Mikenti Group tekee kaikkia LVIJA-, sähkö- ja sprinkleritöitä Suomessa ja Venäjällä. Yritysryhmään kuuluu viisitoista erikoistunutta tytäryritystä ja konserni on Suomen suurimpia ja kansainvälisimpiä talotekniikka-alan toimijoita. Konsernin palveluksessa on 450 omaa LVI- ja sähköalan ammattilaista ja kumppanien palveluksessa lisäksi noin 200. Toimipaikkoja on Suomessa 21 ja Venäjällä 4. Lisää tietoa konsernista on osoitteessa www.qmg.fi .

Omistusmuutos ei vaikuta henkilöstömme tai yhteistyökumppaniemme asemaan. Jatkamme hyvää yhteistyötä ja tutut yhteyshenkilöt palvelevat asiakkaitamme. Esittelemme mielellään laajenevaa palveluvalikoimaamme, kun muutosvaihe on hoidettu.

Jukka Laitinen, toimitusjohtaja, Vesijohtoliike J. Laitinen Oy

Timo Kostiainen, toimitusjohtaja QMG Partners Oy